Szolgáltatások

1. BÉRFŐZÉSI TEVÉKENYSÉG

A Szamosszegi Pálinkaház Kft bérfőzési tevékenysége keretében is kiemelt hangsúlyt helyez a minőségi követelmények teljesítésére és az ügyfelek elégedettségére. Főzdénk bér- és kereskedelmi főzdeként is számos hazai – Gyula és Onga – és nemzetközi – Bécs Destillata és Zenta – versenyen éremmel kitüntetett főzde.

MIÉRT FŐZESSEN NÁLUNK?

  • gondos, szakértő cefrekezelés és tárolás
  • prémium minőségű gyümölcspárlat előállítása megfelelő cefre alapanyag esetén, illetőleg a cefréből kihozható legjobb minőség és mennyiség
  • teljes körű ingyenes szakmai tanácsadás
  • minden, amit a pálinkakészítésről tudni érdemes
  • gyors, precíz, kiemelkedő szakmai hozzáértéssel végzett munka
  • laboratóriumi szintű műszerezettség a hibák elkerülésére
  • hagyományos, kisüsti rendszerű lepárlás az igazi pálinkáért
  • a legszigorúbb tisztasági és minőségi követelményeknek megfelelő technológiai rendszer
  • mindezekhez mérsékelt árak
  • Lepárló üzemünk a hozzánk forduló gazdáknak, vendégeknek ingyenes helyszíni elméleti és gyakorlati tanácsokat ad arra vonatkozóan, hogyan lehet kitűnő minőségű cefrét előállítani.

On-line bejelentkezés bérfőzésre: szamosszegipalinkahaz@gmail.com

BÉRFŐZÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK:

Cefre és gyümölcsvizsgálat:

Jó felszerelt analitikai háttérrel, műszeres elemzéssel követjük nyomon a beérkezett gyümölcscefrét egészen az elkészített pálinkáig.

Vizsgálataink:

  • Gyümölcscukor/Szőlőcukor és Szacharóz mérése
  • Szárazanyag tartalom meghatározás
  • Szeszmoslék és talaj KOI, NO3-, PO4-
  • Cianid (összes és szabad)
  • Réz
  • Összes keménység
  • Egyéb vízminőségi paraméterek (As, NO2-, Fe)
  • Aroma- és illatanyag profil meghatározás

Erjesztési segédanyag ellátás:

  • Enzimek (xylanase, pekináz, celluláz)
  • Speciális fajélesztők (gyümölcs specifikus hideg és meleg erjesztők)
  • pH stabilizátorok, puffer anyagok (citrát)

INFORMÁCIÓ:

Főzdénkben Kiss János üzemvezetőnél a 06-70-772-8400-ás számon vagy e-mailen: szamosszegipalinkahaz@gmail.com címen.
Címünk: 4824 Szamosszeg, HRSZ. 025/6, de Szamosszegen bárki szívesen útba igazítja

2. KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉG

Főzdénk kizárólag a legkiválóbb, elsősorban a környékünkön termett alapanyagokból, válogatott gyümölcsök felhasználásával, gondos szakértelem mellett, prémium minőségű kisüsti pálinkák előállításával és forgalmazásával foglalkozik a hagyományos tevékenységét jelentő bérfőzés mellett.

Pálinkáink közül több védett eredetmegjelölésű termék, így például szilvapálinkáink közül a BETYÁROS névre hallgató Szamosszegi Szatmári Szilvapálinka Válogatás, a LEÁNYCSÓK névre keresztelt Szamosszegi Szatmári Ágyas Szilvapálinka és a DERENGŐ névre hallgató Szamosszegi Szatmári Szilvapálinka számít védett eredetmegjelölésű pálinkának. Prémium minőségű almapálinkák közül a HARAGOS elnevezésű Szamosszegi Szabolcsi Jonathán Almapálinka, a BATUL nevet viselő Szamosszegi Szabolcsi Batul Alma pálinka, valamint Szamosszegi PÉTER PÁL, Szabolcsi Nyári alma pálinka számítanak védett eredetmegjelölésű pálinkáknak. Ezek a pálinkák egy olyan csoportját képezik, amelyek alapanyagául szolgáló gyümölcs földrajzi származása, továbbá a pálinka előállításának helye és módja speciálisan meghatározott és körülhatárolt, ezért névhasználatukban az Európai Unión belül oltalom alatt állnak.

Termékeinket minden mesterséges adaléktól mentesen, természetes alapanyagokból, kizárólag gyümölcs és desztillált víz felhasználásával készítjük.

TERMÉKEINK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON ERRE A SZÖVEGRE